maanantai 8. huhtikuuta 2013

nopea tomaatti-vuohenjuustopasta




tomaatti-vuohenjuustopasta yhdelle

Keitä pasta (reilusti) suolatussa vedessä ja valmista sillä välin kastike.

noin 10 terttukirsikkatomaattia
paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
5cm pätkä vuohenjuustoa
sipulia
valkosipulia
sokeria
loraus punaviiniä
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Kuullota tomaatit, sipuli ja valkosipuli pannussa, lisää sokeri ja paseerattu tomaatti, mausta. Kaada kypsä pasta kastikkeen sekaan ja sekoita vuohenjuustomurut. Päälle oliiviöljyä, vuohenjuustomurua, tomaattia, oliiveja tai basilikaa.

K-PISTE
Pastavedessä pitää olla runsaasti suolaa ja ripaus sokeria korostaa tomaatin makua.

KOMMENTTI
Tässä nopeassa arkiruuassa menee max 10 minuuttia ja ainekset löytyy yleensä kotoa.

Niin hyvää ja niin helppoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti