tiistai 23. huhtikuuta 2013

frozen yogurt / jogurttijäätelö


Mun on jo pitkään pitänyt koittaa tätä ihanaa herkkua, johon rakastuin Ameriikan matkalla. Ja mä ainakin uskottelen itselleni, että tämä on terveellistä.  

mustikka/vadelma-jogurttijäätelö

250g turkkilaista jugurttia
200g jäisiä vadelmia ja mustikoita
1/2 sitruunan mehu
tomusokeria maun mukaan

Sekoita kaikki aineet vatkaimella. Laita laakeaan astiaan pakastimeen noin tunniksi. Jähmettymisen kesto riippuu tietysti jäätelön määrästä ja astiasta. Ei kannata pitää montaa tuntia pakkasessa, sillä muuten jäätelöön saattaa tulla jäähilettä.


banaani-jogurttijäätelö

250g turkkilaista jugurttia
2 banaania
1/2 sitruunan mehu
tomusokeria maun mukaan

Siivuta banaanit ja laita pakastimeen jäätymään. Sekoitan jäätyneet banaanit ja muut aineet. Laita pakstimeen laakeaan astiaan noin tunniksi. Kauho jätskikauhalla isoja palloja ja koristle parilla banskuviipaleella.

Nauti! Tämä on oikeasti niin hyvää, vaikka se ei koostumukseltaan olekkaan ilman jätskikonetta ihan samanlaista kuin siellä jenkeissä. 8)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti