torstai 11. heinäkuuta 2013

karamellisoidut porkkanat




Popsi, popsi porkkanaa! Nyt karamellisoidaan porkkanat kokonaisena. Maistuu lisukkeena monen kanssa ja näyttää kokonaisena vähän juhlavammalta. 

karamellisoidut porkkanat (2-3kpl/hlö)

5kpl porkkanoita naatteineen
1rkl ruokokidesokeria
1rkl voita
ripaus suolaa 
(yrttejä)

Kuori porkkanat ja jätä pieni osa naateista mukaan. Laita uunivuokaan ja ripottele päälle voinokareet, sokeri ja suola. Laita uuniin (200c) noin puoleksi tunniksi kunnes porkkanat ovat pehmenneet. Kääntele porkkanoita paiston aikana niin saat tasaisemman pinnan.



Tänään porkkanat saivat seurakseen kanaa ja sieni-kevätsipulipaistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti